Cautare

1648 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79 arad a a a" (3.26 secunde)
"Datele statistice arata ca despagubirile totale medii acordate de asiguratorii romani in caz de deces pentru o persoana in 2008 se situeaza sub 4.000 de euro, in timp ce limita de despagubire pentru politele RCA se ridica la 750.000 euro", a declarat Zorin Puscasu, membru in comitetul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR).
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Carl Kruger, senator al New York-ului, propune interzicerea utilizarii in oras a echipamentelor electronice de catre pietonii care intentioneaza sa traverseze strada, asta daca nu vor sa primeasca o amenda de 100$.
Nuntasii erau sa se ia la bataie crezand ca un soferul tanar al celei de-a doua masini era vinovat. ... Ziua de 24 iulie a fost nefasta, 13 oameni pierzandu-si viata in accidente rutiere grave, iar alte 31 de persoane fiind grav ranite, cu un total de 29 de accidente.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
El a mai precizat ca grupului popular independent i se vor alatura cei cinci fosti deputati PPRM propusi de BND, Daniel Macanescu, Olguta Cocrea, Mircia Giurgiu, Costel Ovidenie si Ion Stoica.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PD Arad la alegerile interne care se vor desfasura la sfarsitul lui octombrie.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... 26 mondial, insa aflat in acest moment pe locul 153, va primi un cec de 2.500 euro si 48 puncte ATP.
Mai recent, ele sunt puse pe seama unor farsori, desi unele prezinta caracteristici care nu pot fi contrafacute. ... Pe teritoriul Romaniei, daca aparea un astfel de cerc in iarba, se spunea ca acolo dansasera ielele. ... Cazul cel mai bine investigat a avut loc in vestul Romaniei, in 1994.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, va prezenta presedintelui Traian Basescu, intr-o viitoare sedinta a CSAT, mai multe variante prin care "pot fi respectate angajamentele Romaniei", una dintre acestea vizand redimensionarea trupelor din afara granitelor tarii si retragerea din Irak.
Cristian Stragea ar putea renunta la functia de prefect al Aradului pentru a candida la sefia organizatiei judetene a PNL, la alegerile din octombrie, sustin surse din randul liberalilor.
Prefectul judetului Arad, Cristian Stragea, va renunta la functie pentru a accepta un post de consilier guvernamental oferit de premierul Calin Popescu-Tariceanu. El a declarat ca premierul i-a facut oferta saptamana trecuta si ca a acceptat-o pe loc, urmand ca Tariceanu sa semneze decizia miercuri.
Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat ieri ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii centrali ai formatiunii ar urmari impunerea unui singur candidat.
Invitatia si primirea de facto a Monei Musca in platforma care tulbura apele PNL nu a tinut cont de faptul ca aceasta a fost informator al fostei Securitati, ci a venit ca urmare a deja-cunoscutei...
google-analytics.com